bzhvilna-sila-yizhi
БЖВільна сила їжі

Стартував соціальний проєкт «БЖВільна сила їжі» – уроки нутриціології для маленьких пацієнтів!

 

Збалансоване харчування – запорука міцного здоров'я та швидкого відновлення! Ще змалечку в дітей закладається харчова поведінка, яка впливає на імунітет і розвиток організму.

 

БО БФ «Міжнародний фонд медичних інновацій» започаткував цю ініціативу з метою навчити дітей та їх батьків основам збалансованого харчування. 


Перші уроки відбулися у стінах «Охматдиту» та Київської обласної дитячої лікарні. Майже 100 дітей дізналися що таке збалансоване харчування, навчилися розрізняти білки, жири та вуглеводи та як формувати свою тарілку, щоб бути сильними та здоровими. 


Якщо у вашому медичному закладі також є діти, які проходять лікування, і ви бажаєте допомогти їм освоїти ази збалансованого харчування в інтерактивній формі та швидше одужати — пишіть нам на пошту: office@imifcharity.com


Корисне може бути смачним! Це підтверджує спонсор наших заходів — ТОВ «Укрекодар» - https://frutim.in.ua/

Щиро дякуємо за смаколики без цукру для всіх діток, які відвідали уроки. 


Запрошуємо виробників або дистриб'юторів продуктів харчування та товарів для дітей стати спонсором проєкту! Долучайтеся та подаруйте діткам здорове майбутнє! Пошта фонду: office@imifcharity.com


Щиро вдячні команді Kiwi Party - https://kiwiparty.com.ua/

Аніматори створили справжню атмосферу свята, а рухливі ігри подарували дітям незабутні емоції.

Проглянути відео з заходу можна тут: https://www.youtube.com/watch?v=kIV1sUhSSvM

__

Відео знято в НДСЛ «Охматдит» 04.07.24, за кілька днів до обстрілу. Висловлюємо наші співчуття жертвам цієї жахливої трагедії.

Сподіваємось, що всі діти в Україні зростатимуть під мирним небом. Нехай кожна дитина буде здорова та щаслива!