uroki-nutritsiologiyi-dlya-diteyi
Уроки нутриціології для дітей

Презентуємо соціальний проєкт «Уроки нутриціології для маленьких пацієнтів»!

Від самого початку своєї діяльності наш Фонд активно підтримує лікарні у лікуванні дітей, забезпечуючи їх інноваційним медичним обладнанням. Однак ми також наголошуємо на важливості збалансованого харчування, яке є потужним інструментом у профілактиці хвороб. Здорове харчування дітей сьогодні – це запорука їхнього здорового майбутнього.

Саме в дитинстві закладаються основи харчової поведінки, які впливають на інтелект дитини, діяльність основних органів і систем, захист від інфекцій та алергічних захворювань.

Збалансоване харчування дітей підвищує захисні сили організму, активізує анаболічні процеси, що веде до відновлення здоров’я у дітей з різними захворюваннями. Хворі, які отримують збалансоване і повноцінне харчування, швидше одужують, захворювання у них рідше набуває затяжного перебігу, знижується кількість ускладнень.

Що ми плануємо зробити в рамках проєкту?

Проводити інтерактивні івенти для діток в лікарнях — навчати їх основам збалансованого харчування, формувати здорові харчові звички. Навчання проходитиме з аніматорами, у форматі ігор, за переглядом яскравих і зрозумілих мультфільмів “SuGuard”. Діти й батьки дізнаються про те, як зробити своє харчування смачним і збалансованим та менше хворіти.

Запрошуємо виробників / дистриб'юторів здорового дитячого харчування та товарів для дітей стати партнерами проєкту!
Якщо ви теж хочете долучитись до покращення здоров'я маленьких пацієнтів — пишіть нам на пошту: office@imifcharity.com