Про Фонд
Про Фонд
Про Фонд
Про Фонд

В Україні є багато лікарів високого рівня, але без знань новітніх методик і наявності необхідних інструментів та технологій вони не завжди можуть забезпечити якісне й ефективне лікування. Як наслідок - високі показники смертності по тим захворюванням, які успішно лікують в інших країнах. Тому багатьом українським пацієнтам доводиться проходити дороговартісне лікування за кордоном або через брак коштів залишатися без необхідної допомоги.

Ідея створення Міжнародного фонду медичних інновацій виникла з початком пандемії. Саме COVID-19 показав наскільки сильно українські лікарні потребують нового обладнання, нових технологій і нових підходів у лікуванні. Закриття кордонів фактично означало приречення для деяких важкохворих пацієнтів, через відсутність можливості отримати необхідне лікування в Україні.

Головна ціль фонду – всіляко сприяти розвитку української медицини, а саме:

- закуповувати сучасне медичне обладнання та інструменти

- допомагати лікарям отримувати нові знання та освоювати нові методики лікування, у тому числі за кордоном

- підтримувати медичні дослідження

- розвивати донорство крові в Україні

Команда нашого фонду складається із волонтерів та консультантів, які довгий час працюють в медицині.

Тому, ми «зсередини» знаємо суть найактуальніших проблем та потреб пацієнтів і спрямовуємо кошти на вирішення найгостріших із них.

Системні зміни в медичній галузі дозволять підвищити якість і тривалість життя українців та врятувати набагато більше життів, ніж збір коштів на лікування окремих пацієнтів.

Ірина Шебітченко

Директор фонду

Документи
Подяки фонду