u-stolichnomu-pologovomu-budinku-2-z-yavilisya-novi-mozhlivosti-dlya-zberezhennya-vagitnosti-ne-obiyishlosya-bez-spravzhnogo-diva
У столичному пологовому будинку №2 з’явилися нові можливості для збереження вагітності. Не обійшлося без "Справжнього дива"

Нещодавно в Київському міському пологовому будинку №2 з’явився сепаратор Spectra Optia, завдяки якому можна лікувати ряд захворювань в акушерстві та гінекології, зокрема, таких як хронічні запальні хвороби матки і придатків, передменструальний синдром, безпліддя, інфекції, невиношування вагітності, гестоз вагітних, клімакс. Крім того, за допомогою апарату можна здійснювати профілактику резус конфліктної вагітності та проводити підготовку до екстракорпорального запліднення.


Суть лікування полягає в очищенні крові від токсинів. Для проведення процедури потрібні витратні матеріали. Оскільки, у пологового будинку немає можливості закупити необхідну кількість комплектів для проведення процедур, адміністрація закладу звернулася до нашого фонду з проханням допомогти.


Збереження життя українців – наш головний пріоритет, тому ми знайшли можливість закупити для пологового 6 комплектів для автоматичного аферезу та 40 контейнерів з антикоагулянтом.


Дякуємо всім, хто допомагає нам іти маленькими кроками, до великої цілі – якісної української медицини. Далі буде!)