zbir-trivaye
Збір триває!

532 992 грн вдалося зібрати на благодійному заході для впровадження технології цифрової патології в Україні! Це вже другий благодійний вечір, ініційований українським медичним експертом та інноватором Тиграном Амаляном.

Від початку збору вже вдалося зібрати достатньо коштів, щоб доставити перший сканер для діагностики цифрової патології в Україну. Наразі триває процес інсталяції. Це стало можливо завдяки благодійним внескам, та збір на впровадження цифрової патології продовжується!

Друзі, вже сьогодні кожен із вас може стати частиною революційних змін в діагностиці та лікуванні раку! Просто зробіть репост або закиньте донат на впровадження технології цифрової патології в Україні, що допоможе лікарям в рази швидше та точніше діагностувати онкологічні захворювання.
Дізнатись деталі та зробити донат можна за посиланням: http://imifcharity.org/help/pershomu-v-ukrayini-skaneru-buti

Щиро вдячні артистам Анна Добриднєва, Діма Лібра, Міла Нітіч, Віктор Романченко, Еліна Мбані, Василь Логай, Володимир Веклич, Володимир Шпудейко, Kaska records band та ведучим заходу Павло Шилько (DJ Паша) та Анна Заклецька за допомогу у впровадженні інноваційних технологій у боротьбі з раком!