dopomagayemo-spetsialistam-okhmatditu-ryatuvati-zhittya
Допомагаємо спеціалістам «Охматдиту» рятувати життя

Macogenic G2 здатен ефективно лікувати широкий спектр захворювань, зокрема: склеродермію, усі форми Т-клітинної лімфоми, реакцію "Трансплантат проти хазяїна", атопічний дерматит, хворобу Крона, а також важкі форми пемфігуса, бульозного епідермолізу, ерозивного орального лишаю. Крім того, ЕСР можуть застосовувати при трансплантації легень (основний показник у пацієнтів із синдромом облітеруючого бронхіоліту).


Чому це важливо?

Завдяки цьому українським пацієнтам більше не потрібно їздити за кордон на лікування, але в Україні воно теж не може бути абсолютно безкоштовним, адже для кожної процедури необхідні витратні матеріали. Суть процедури полягає в тому, що у пацієнта шляхом афереза збирають мононуклеарні клітини, поміщають їх у мішок для опромінення, додають туди розчин 8-МОР (20 мг/мл) і поміщають їх у Macogenic G2, де і проходить процес фотоактивації. Після цього оброблені клітини повертають пацієнту.


Для того, щоб повністю вилікуватися пацієнтові, зазвичай, потрібно декілька таких процедур, а витратні матеріали досить дорогі для пересічних українців, тому в «Охматдит» відчувалася гостра потреба в мішках для опромінення!


Як ми допомогли? Волонтери «Справжнього дива» знайшли можливість передати «Охматдиту» 20 мішків для опромінення! Щиро сподіваємося, що завдяки нашому маленькому внеску вдасться врятувати не одне людське життя! Далі буде!