proyekt-dlya-diteyi-z-osoblivimi-potrebami-happy-prostir
Проєкт для дітей з особливими потребами "Happy prostir"

Піклування та медико-психологічна допомога під час війни є одним з важливих напрямків роботи нашого благодійного фонду. Умови війни, постійна невизначенність та напруга впливають на психо-емоційний стан і забирають у дітей ту частину життя, яка повинна бути наповнена дитинством, творчістю, радістю, цікавістю пізнавати нове та досліджувати світ.

Ми з партнером Phonaк вирішили додати у життя дітей з вадами слуху позитивної комунікації, цікавої взаємодії, можливість через арт-терапевтичні матеріали покращувати емоційний стан та вчитися знову створювати кольорове майбутнє. На початку осені разом з Центром Слуху почали реалізовувати арт-терапевтичний проєкт «Happy prostir». 

Проєкт «Happy prostir» - це заняття з арт-терапії, що допомагають дітям та батькам стабілізувати свій емоційний стан, руханки під час заняття сприяють сниженню напруги тіла, робота з кольором та арт-терапевтичними матеріалами дозволяють проявляти різні форми емоцій та трансформувати їх. Арт-терапевтичні заняття - це одна з найбезпечніших методологій з травмою та профілактикою ПТСР. 

Кожного вівторка разом з арт-терапевтом один з кабінетів Центру Слуху перетворюється у чарівний безпечний простір, де дитина та мама може через арт-матеріали проявлятися та досліджувати свій емоційний стан, створювати нові теплі моменти разом з дитиною та наповнюватися ресурсом творчості.


Якщо ви хочете підтримати проєкт «Happy prostir» для реалізації в інших лікарнях, задонатити можна тут: https://bit.ly/3SQVEtU


Ми хочемо повернути дитині кольорове та безпечне відчуття дитинства!